A 2013/2014-es tanév eseményei


2014. június 20. Pörköltfőző verseny


2014. április 26. IV. Közgazdász Szakestély

Bár a tavaly megálmodott beszélgetős délután nem jött össze, így sem lehet panasz a szakestélyre, amely ismét a KTK aulájában foglalt helyet. Sikerrel nyugtázhattuk az estét, ugyanis végzett FIRMÁKból nem volt hiány. Jó látni, amikor évek után összeülve egy estére, úgy tudnak társaikkal beszélni, mintha csak tegnap látták volna egymást. Az invitáció mellé idén is adtunk kitűzőinkből.

2014. április 1. Foolish Night

A tavalyi sikerre való tekintettel az Egylet idén is megszervezte az április bolondjai partit. Helyszíne a Pince volt, témája pedig a western. Zene, tánc, jó hangulat... minden, ami egy jó buli kelléke, jelen volt az estén. A legjobb jelmezeket díjazták.

2014. március 18. Pinceszínház a Pincében!

A Pinceszínház tagjai egy fergeteges előadással szórakoztatták a 4 kar hallgatóit. A műsornak a KISZ-ház adott otthont. Remek hangulatot csináltak a középkori komédiával.

2014. március 12. 1848-as megemlékezés

A másodévesek kitettek magukért, idén is szépen megszervezték a megemlékezést karunk aulájában. Külön kiemelném a Nemzeti dalt énekkel és zongorakísérettel.

2014. február 5. Kari Kori 2013

Mint már évek óta, idén sem maradhatott el a kari kori. Az elején megijedtünk egy picit, hogy kevesen leszünk, de az idő teltével egyre többen szállingóztak be a kinti mínuszokból. Mulatozás és csúszkálás volt bőven és még a büfét is sikerült kinyittatnunk.

2013. október 23.

Megemlékezés a Közgazdaságtudományi Kar Aulájában.

2013. szeptember 8. Ágfalvi csata megemlékezés

Az új tanév elején ismét megemlékeztünk az Ágfalvi csatában elesett hőseinkről egy komoly hangvételű műsor keretein belül az Őrtüzeknél. A Valéta elnökök koszorúzása után egy kisfilmet tekintettünk meg a KISZ-ház nagytermében, amely feldolgozta az akkor történt eseményeket.
(Társszervezők: Pro Szilva Bt. és Selmeci Társaság)